VÅRE INSTRUKTØRER

Jørgen Pedersen

 

Trener Thaiboksing

Tlf.nr: 95709070

 

Har trent thaiboksing i 12 år, boksing i 2 år og har vært hovedtrener på Avancia Muay Thai / Partner Gym avd. Skedsmokorset i 3 år før han var med å grunnlegge Nak Muay i 2012. Her har han trent alt fra nybegynnere / mosjonister til full kontakts fightere, hittil 3 forskjellige norgesmester, 1 verdensmester i kickboxing +++. Han har selv konkurrert i både England og Thailand. Jørgen har også jobbet som personlig trener i 4 år før Nak Muay ble startet, og jobber fortsatt som det, men nå med kun fokus på kampsport. Dette gir han en allsidig kunnskap når det gjelder både generell trening og thaiboksing.

 

"Jeg har drevet med flere forskjellige idretter tidligere, og kan enkelt si at thai boksing / kampsport er den mest allsidige og beste treningsformen jeg har vært borti."

Jørgen_kvadratisk.jpg

Ann Denlangu

 

Trener Thaiboksing

 

Har drevet med thaiboksing i nesten 30 år og gått over 200 kamper på profesjonelt nivå. Inkludert i dette har han jobbet som trener i over 10 år. Hans meritter er blant annet WMC champion 135lbs, Sør-Thailandsk champion 105 og 118lbs, ranket som nummer en på Rajadamnern gjentatte ganger og Thai Fighter of the Year. Han har trent alt fra nybegynnere til profesjonelle thaifightere. Hans kraftfulle push kick i kombinasjon med hans kontrollerte fightingstil, er hans varemerke.

ann-1-instagram.jpg

Benny Botegaard

 

Trener Thaiboksing

 

Benny er gründer av Halmstad Muay Thai (HMT) og har over 10 års erfaring som landslagscoach for det Svenske landslaget. Han har trent opp flere av Sveriges største navn innenfor thaiboksing og er fremdeles tilknyttet HMT i forbindelse med coaching av de fremste fighterne.

Benny_kvadratisk.jpg

Simon Santana

 

Trener Kickboksing / K-1

 

Simon er en aktiv proff K-1 / Muay thai fighter med 21 års erfaring bak seg fra karate, Tae Kwon Do, Kickboksing og Muay Thai. Han har totalt 50 fights, hvorav 37 seiere, 12 tap og 1 uavgjort.

Han er Spansk mester i Kickboksing i 2007, Oslo Fight Night Champion 2015, Norwegian Muay Thai Champion 2015/2016, WKN World Champion 2016 og var regnet som den beste K-1 fighteren i Spania i sin vektklasse. Simon representerer nå Norge internasjonalt på topp, profesjonelt nivå.

Simon_kvadratisk.jpg

Tommy Bottenvik

 

Leder Romerike bokseklubb

Tlf.nr: 90997000

 

Startet som leder av Romerike BK i 2015, kom inn i Nak Muay i 2014.

Utdannet Uefa B trener NFF, Trener 1 NBF, har allsidig bakgrunn fra bl.a. boksing, thaiboksing og Ju Jitsu.

Lang erfaring fra idrett og organisasjoner.

Jobber med aktivitet og inkludering for barn og unge gjennom Trivselslederprogrammet.

tommy_profilbilde kopi.jpg