VÅRE INSTRUKTØRER

Jørgen Pedersen

 

Trener Thaiboksing

Tlf.nr: 95709070

 

Har trent thaiboksing i 12 år, boksing i 2 år og har vært hovedtrener på Avancia Muay Thai / Partner Gym avd. Skedsmokorset i 3 år før han var med å grunnlegge Nak Muay i 2012. Her har han trent alt fra nybegynnere / mosjonister til full kontakts fightere, hittil 3 forskjellige norgesmester, 1 verdensmester i kickboxing +++. Han har selv konkurrert i både England og Thailand. Jørgen har også jobbet som personlig trener i 4 år før Nak Muay ble startet, og jobber fortsatt som det, men nå med kun fokus på kampsport. Dette gir han en allsidig kunnskap når det gjelder både generell trening og thaiboksing.

 

"Jeg har drevet med flere forskjellige idretter tidligere, og kan enkelt si at thai boksing / kampsport er den mest allsidige og beste treningsformen jeg har vært borti."

Ann Denlangu

 

Trener Thaiboksing

 

Har drevet med thaiboksing i nesten 30 år og gått over 200 kamper på profesjonelt nivå. Inkludert i dette har han jobbet som trener i over 10 år. Hans meritter er blant annet WMC champion 135lbs, Sør-Thailandsk champion 105 og 118lbs, ranket som nummer en på Rajadamnern gjentatte ganger og Thai Fighter of the Year. Han har trent alt fra nybegynnere til profesjonelle thaifightere. Hans kraftfulle push kick i kombinasjon med hans kontrollerte fightingstil, er hans varemerke.

Benny Botegaard

 

Trener Thaiboksing

 

Benny er gründer av Halmstad Muay Thai (HMT) og har over 10 års erfaring som landslagscoach for det Svenske landslaget. Han har trent opp flere av Sveriges største navn innenfor thaiboksing og er fremdeles tilknyttet HMT i forbindelse med coaching av de fremste fighterne.

Simon Santana

 

Trener Kickboksing / K-1

 

Simon er en aktiv proff K-1 / Muay thai fighter med 21 års erfaring bak seg fra karate, Tae Kwon Do, Kickboksing og Muay Thai. Han har totalt 50 fights, hvorav 37 seiere, 12 tap og 1 uavgjort.

Han er Spansk mester i Kickboksing i 2007, Oslo Fight Night Champion 2015, Norwegian Muay Thai Champion 2015/2016, WKN World Champion 2016 og var regnet som den beste K-1 fighteren i Spania i sin vektklasse. Simon representerer nå Norge internasjonalt på topp, profesjonelt nivå.

Tommy Bottenvik

 

Leder Romerike bokseklubb

Tlf.nr: 90997000

 

Utdannet Uefa B trener NFF, Trener 1 NBF, har allsidig bakgrunn fra bl.a. boksing, thaiboksing og Ju Jitsu.

Lang erfaring fra idrett og organisasjoner.

Jan Tore (Janto) Andersen

 

Trener Boksing

Tlf.nr: 46624059

 

Janto har lang erfaring fra trening både innen skøyter (norgesmester 1985), boksing (norgesmester 1988) og kroppsbygging.

Nå vier han sin fritid som hovedtrener for Romerike bokseklubb med sin kunnskap og erfaring.

 

«Stort engasjement, herlig energi og mye kunnskap»

Alexandra Cristiana

 

Trener Boksing

 

Alexandra er en italiensk aktiv amatør bokser med 5 års erfaring i ringen og 20 fights i karrieren. Hun har vært en del av det nasjonale italienske teamet i flere treningsleirer. Hun har bakgrunn fra håndball og dans gjennom mange år. Alexandra er utdannet instruktør og personlig trener og jobbet i flere år for et italiensk gym som bokseinstruktør samt styrke og kondisjon instruktør. 

KONTAKT OSS:

Tlf Daglig Leder: 482 61 853

E-post: post@nakmuay.no

Vestbygata 55

2003 Lillestrøm

© 2020 | www.makelaus.com

  • Gray Instagram Ikon